Dresses on point
Publicerat den

 
Godmorgon! Tänkte börja dagen med något alla snackar om. Oscarsgalan var ju häromnatten och dessa vackra klänningarna syndes bland annat på röda mattan. Dessa klänningarna är helt magiska, men dessutom helt rätt. Färgerna vitt,ljusblått, och nude är färger som är helt inne just nu, den baby blåa kommer vara överallt i vår kan jag lova. Älskar den ljupa urigningen, tycker det är så chic! Dessa klänningarna är helt klart vinnare i mina ögon.



French
Publicerat den

 
Tråkigt nog ligger jag fortfarande hemma inrullad i tre olika filtar och ber att bli frisk någon gång. Självklart vill jag inte att bloggen ska lida för det, så tänkte visa er vad min fina syster fixade ihop till mig igår. Detta var rena himmelriket för mig som knappt ätit något hela veckan, fattiga riddare + nutella + banan = botemedel, för tillfället.

Nu ska jag kolla på efterlängtade Vampire diaries eller rättare sagt Damon Salvator, jag menar hur snygg är inte han?




Red roses in bed
Publicerat den

 
 
 
Vackra rosor som stod utanför min dörr igårkväll!
 
Vilken överraskning jag fick när jag fick syn på denna buketten! Hur vacker som helst, inget slår röda rosor och chocklad! Jag ligger nämligen hemma med feber, så en sådan här överraskning lyste upp min dag. Ligger för tillfället i sängen och lyssnar på 50 shades of grey - soundtrack på spotify - helt magiskt!
 



Svar på tal
Publicerat den

Hej mina vänner! Jag känner att det är dags att jag skriver ner mina tankar angående bloggen. Ni som har följt min blogg sedan lite längre  tid tillbaka vet att jag med jämna mellanrum ändrar bloggens utseende eftersom jag vill att den ska vara vacker att titta på samt ha bra funktioner som funkar som de ska. Bloggens design är en stor anledning varför  nya läsare stannar på bloggen och läser dina inlägg. Blogg.se är som ett tryggt ställe för mig att att blogga på eftersom jag vet hur man kodar och hur man kan förändra bloggens utseende.
 
Jag har ju gjort ett bloggbyte från blogg.se till en egen domän på wordpress som är brunden till bloggerfy. Tanken var att bloggen skulle utvecklas mer på wordpress, men jag känner att det verkligen inte har blivit så. Jag har aldrig riktigt varit nöjd med att blogga på wordpress, dessutom kan man inte förändra bloggen hur man vill utan det finns bara en mall som vi alla på bloggerfy måste följa, vilket innebär att nästan alla bloggar ser likadana ut. Dessutom tar det en evighet för bilderna att laddas upp på bloggen, vilket driver mig och mina läsare galna! Så kan det ju inte vara, tanken var att bloggen skulle bli bättre men det har bara resulterat med att jag har tappat lusten till att blogga eftersom jag aldrig varit nöjd med bytet till wordpress. Så nu har jag gjort en ny design till min gamla blogg dorablidovic.blogg.se, som jag tycker är personlig och funktionell. Jag kommer börja blogga där igen och se om det känns bättre. Jag kommer inte ta bort den andra utan ta en paus från den ett tag. 
 
Berätta gärna vilken blogg ni föredrar mest ( blogg.se) eller (wordpress) Så för tillfället kommer jag att blogga på dorablidovic.blogg.se!
 
 
 



Make up store
Publicerat den

 
 

Make up stores event

Förra veckan var jag på Make up stores event där de minglades och snackades smink bland annat. Så fina tjejer som jobbar där, tror jag ställe hur många frågor som helst och dem kunde svar på allt, hur grymma?  Dessutom var det väldigt fint uppstyrt, och jag menar champange och smink är en ganska bra kombination. Jag lämnade stället med hur mycket smink som helst, haha!

Perfekt kväll!




Framtidsplaner
Publicerat den

 

Jag minns hur jag ropade under tolvslaget på nyårsafton ” vem vill gå i ettan nu, ingen, ingen” och hade inga bekymmer eller stora planer på var jag ska ta vägen efter studenten, som säkert många andra. Jag har tänk på det med aldrig gjort några stora beslut runt det.  Men om jag känner mig rätt så vill jag verkligen resa och se världen lika mycket som att bo hemma och leva säkert. Jag är rädd att flytta till Göteborg på egen hand med samtidigt vill jag resa jorden runt, haha. Jag har nu under lovet satt mig ner och börjat planera lite och se vad jag ska göra med min framtid och livet mitt. Så dök det upp en skola där man kan studera fotografi och¨journalism  genom IBS, helt perekt för mig! När jag såg var det var någonstans blev jag överlycklig och vettskrämd på en och samam gång, Santa Barbara USA. Det lockar mig mer än något annat jag sett, jag blev helt fylld med adrenalin. Jag vill detta mer något annat just nu, men samtidigt är jag vettskrämd för det. Självklart är det mycket enklare att studera i Sverige, men jag tänker att jag vill göra något mer med mitt liv. Jag vill kunna se tillbaka på mitt liv och kunna vara stolt över de resor och chanser jag tagit. Jag är en sådan person som älskar att drömma mig bort och tro att allt är möjligt bara man vill det,  och därför skulle jag aldrig kunna nöja mig med ett 9 till 5 jobb, jag vill vara där allt händer och hoppas att jag är på rätt ställe under rätt tidpunk, i landet där allt är möjligt.

Att studerna i en vacker stad, träffa nya människor, se vackra nya ställen och skaffa viktiga kontakter är det jag strävar efter. Om jag ska lyckas som fotograf är det precis vad jag behöver. Jag ser inte mig som den fotografen som öppnar en studio och fotar bebisar och bröllop.Utan jag vill fota Gran canyon  ena dagen och sitta på första raden under Paris fashion week nästa dagen. Santa Barbara city college känns så himla rätt för mig, kanske inte just nu, men om några år. Och det kanske är bra att vara lite rädd för att ta riskabla chanser och tänka utanför ramarna, tar man en sådan chans visar man att man verkligen vill något så mycket att man övervinner sin egna rädslor för att nå det. Och jag tror att min passion för fotografi och mina framtids drömmar är starka nog för att jag ska våga ta en sådan chans. Dock så måste jag planera hur jag ska få tag på 109 800kr för att kunna läsa där under ett år, får leta efter några sponsorer redan nu haha. Men vill man något så finns det olika vägar att nå det, Santa Barbara city college Im coming for you!

Om ni känner någon eller själva har studerat utomlands med IBS så berätta gärna, skulle uppskatta att höra varenda histora om era motgångar och framgångar, fördelar och nackdelar med att studera utomlands