Boost
Publicerat den

 
 
 
 
Fredagen spenderas at my place.
 
Efter min slappa skoldag så mötte jag upp Simon vi hemmakväll för att köpa godis. Kom hem till mig och så fick Simon för sig att skotta uppfarten. Haha jag tänker inte stoppa honom. När han har varit duktig nog så skottade han grannens uppfart med. Vad är det för fel på denne pojk? Nejdå han är så snäll så. Antar att han fiskade lite plus poäng hos min föräldrar? Smart drag, haha! Vi ska fortsätta mysa och käka godis hade vi tänkt.
 



in school
Publicerat den

 
 
Sitter just nu i skolan på en foto lektion. Vi fotar i studio så vi måste ju turas om, så jag kommer nog bara sitta framför datan och glo på bloggar,haha. Det låter ganska bra, och tro mig det är skönt att börja dagen så. Men efter 2 timmar tröttnar man och känner sig rastlös. Så jag tänkte att jag kunde kika in och kolla läget med er. Har ni det lika slappt?
 
Ikväll så ska jag träffa Simon, känns som det var en evighet sen. Gud vad jag saknat honom. Vad ska ni andra hitta på? Känns som det är många som börjar fylla 18 och börjat hänga på krogen. Tusan som jag längtar tills det är min tur. Inte så länge till dock, i April smäller det.
 



Tack vare er!
Publicerat den

 
Vill skicka en stor puss till er alla!
 
Vill skriva ett fin inlägg till alla mina fina läsare. Tack vare er är det så kul att blogga. Blir så glad när jag ser att det kommer hit massa nya och att dom gamla stannar kvar. Tusen tack för ni klickar in här varje dag. Ni är så jäkla bra ska ni veta. Och tack vare er finns det en glad nyhet som alldeles strax ska avslöjas. Det har aldrig gått såhär bra för bloggen måste jag säga. Vill inte berätta vad det är än, men låt oss säga såhär. Bloggen kommer tas till en professionell  nivå. Spännande, jag låter er veta mer när allt är klart. Ha en mysig kväll.



Livsfarligt att ta sig till skolan
Publicerat den

 
Tre saker jag inte kan leva utan just nu!
 
Hola! Lever alla ? jag hoppas verkligen att ni gör det efter denna jäkla snö stormen, om man får säga så. Det bara öser ner. Jag hade problem med att öppna och stänga dörren när jag skulle till skolan. Hörde att jag inte var ensam om det. Men dén historian är ingenting om man gemför med Emelies resa till skolan. Var så sjukt så jag är tvungen att berättade den för er. 
 
Emelie skulle som vanligt ta bussen till skolan. Från hennes buss station går det två olika bussar till stan med olika tider. Så hon skyndade sig till stationen och missade den lite tidigare bussen. "Fasen" tänker man säkert när man missar bussen och måste stå och frysa medans man väntar på nästa bussen. Hennes nästa buss kom i tid så det var inget problem med det. Utan när de kör på den stora vägen ser hon hur den tidigare bussen (som hon missade) Har kört av vägen och kört ner i ett dike! Bussen låg helt på sidan och ingen kunde komma ut. Hur sjukt är inte det ? Tänk om hon hade varit lite snabbare till bussen så hade hon varit på den som slutat i ett dike. Hemskt att bara tänka på det. Själv tycker jag att om det är snöstorm ute så ska skolorna vara stängda. Det är väl bättre än att folk ska skada sig påvägen till skolan. Uff, tungt ämnde dedär. Vågar inte åka till skolan nu när jag hört hur det gick för Emelie, haha. Vilken tur hon hade! 



Ledtråd
Publicerat den

 
Nu tänker jag små retas lite med er. Det finns något jag ser ifram emot vädligt mycket, kommer vara en galen upplevelse. Resten får ni klura ut själva, hehe. Dyker upp mer om detta i bloggen senare.
 



Calorie free noodels
Publicerat den

 
Okej. snart kommer jag tröttna på snön. Det snöar ju hela tiden och blir bara mer och mer. Blir sen till skolan för jag inte kan ta mig fram, då är det dåligt asså. Dagens ilandsproblem, haha. Nej nu ska vi snacka om vädret. Så tycker vi snackar lite om Mat istället! 
 
Jag har upptäckt att fitnessguru.com har kalorifria nudlar! Hur jäkla bra är inte det för dom som tränar, vill gå ner i vikt eller allmänt gillar nudlar som jag. Kan ju vara bra att skippa en stor pizza till lunch och ta ett lite nyttigare alternativ ibland. Nu säger jag inte att man ska räkna kalorier hit och dit. Men eftersom nudlar är gott, och dessa är nyttiga så blir det en bra kombo. Man kan ju woka grönsaker och tillägga kyckling. Enkelt. Och det blir bättre, ni kan hitta dom för 29kr HÄR. Tycker det kan vara värt att prova.