On set
Publicerat den

 
 
 
 
Hängde i studion häromdagen, gud vad jag har saknat de!
 
Hade lyxen att hänga i studion med mina favorit tjejer, älskart det! Vi satte på hög musik och sedan lekte vi med ljuset i studion. Kan ni föreställa er att det var i princip kolsvart i studion när vi fotade detta? Vi hade inget dagsljus utav vi använde oss enart utav blixtar, lightbox, och reflexkärm! Resultatet blev magiskt, riktigt grymt team! Kärlek till er.
 
 



Back to reality
Publicerat den

 
 
 
Precis som rubriken lyder så är det dagas att komma tillbaka till verkligheten efter det underbara påsklovet. Det finns så mycket att göra så det är bara dags att sätta igång. Men först var jag tvungen att fotografera Lejlas fin fina naglar, kan ju aldrig bli fel med rosa naglar och Macbook ♥ Nu : Plugga
 
 
 



Spring 2015
Publicerat den

 
Detta är mitt gymnasiearbete och jag skulle uppskatta om detta inte kopieras utan mitt tillstånd! 
 
Jag jobbar ju som sagt med en modebok som mitt gymnasiearbete, så tänkte visa er en lite smygtitt.  Detta är alltså ett utav de flera upplägg som jag har gjort för boken, denna handlar just om våren 2015! Trender kommer och går det vet vi alla, vi det dessutom att vitt är en färg som alltid är superpolulär under vår/sommaren. Men nu i vår kommer blått och beige synas mer och mer. Jag älskar dessa ljusa nyanserna, baby blue is the way to go!
 



New in
Publicerat den

 
 
Ny älskling i gardaroben från Stockholm LM
 
Vissa tjejer är beroende utav skor, väskor osv. Men jag är helt fullkomligt besatt utav jackor! Älskar dem! Har så många, speciellt vår jackor som är min absoluta favorit! Och här är mitt nya tillägg i samlingen!  En lite kortare variant utav en trenchcoat, som är så fint till våren nu. Får bara hoppas på lite sol och värme så jag kan gå runt i denna älsklingen!



At Emelies
Publicerat den

 
 
 
 
 
Här var det påskmiddag för hela slanten!

I helgen  blev jag bjuden på middag hos min fina vän Emelie där det bjöds på god mat och fint sällskap. Hur fint har inte hon dekorerat då? Så himla duktig! Dessutom hade hon en supersöt överraskning till oss, hon hade gömt enorma choklad harar  i trändgården som vi fick springa och leta efter, haha! Snacka om att bli  ett litet barn igen när vi sprang rundor i trädgården. Underbar helg med andra ord!