-
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Instagram
Publicerat den

 
 
Följ gärna mig på Instagram för lite snabbare uppdatering och mer bilder från min vardag.
 



Min pojkvän vet precis vad jag vill ha
Publicerat den

 
 
 
Pälsjacka från VILA

Kär. Det är allt jag kan säga. Självklart jag kär i min pojkvän med, haha. Men jag pratar om denna fina jacka. Jag minns när jag provade den, Simon satt utanför och väntade. Såklart ville jag ha just den som julklapp. Fanns ingen tvekan. Lät Simon veta det med en söt och extremt gullig röst att det var min högsta önskan. Han kollade lite roligt på mig och kollade på prislappen och fick ut sig direkt " haha, detta kan du ju glömma, du får inte detta i julklapp från mig." Visst jag förstod honom direkt, då jag själv tycker att priset är ganska saftigt. Så jag glömde bort jackan för stunden. Tills det bara fanns ett packet kvar under julgranen, det var Simons. Det var ganska stort och tanken hade slått mig att det kanske fanns, en lite möjlighet, att det var jackan. Ville inte göra mig själv besviken så jag slutade tänka på det. Öppnade packetet, sakta. Istället för att ta en titt, sträckte jag istället in handen för att känna. Det var så jag dog en lycklig död. Haha, nej skämt åt sido. Jag kände denna lena och mjuka päls (är nog inte äkta) och tappade hakan. Det var jackan! Han hade köpt jackan?! Var totalt i chocktillstånd. Hur kan man bli så glad över ett klädesplagg? Tror nog att mycket sitter i att någon faktiskt lyssnade på ens högsta önskan. Att dom vill att du ska ha det som är nummer 1 på listan. Blir så oerhört glad att jag har en sådan fin pojkvän som lyssnade på vad jag önskade mig: Tusen tack älskling! Du är så jäkla bra!

För min pojkvän, vet precis vad jag vill ha!

 



Gifts from the ones I love
Publicerat den

 
 
 
 
 
 

Sådär ja, då var julen över. Man känner sig lite tom inombords. Men den känslan kommer nog inte vara så länge till, mellandags rean är ju igång. Gud vad det ska shoppas. Jag har drabbats utav den där paniken man får innan nyår när man inte hittat något att ha på sig. Hittar verkligen ingenting. Antar att jag är extremt kräsen eller något och alla fina klänningar är slutsålda på Nelly. Haha, jobbigt läge. Men ska göra en lite tripp i helgen så lär jag hitta något fint.

 

Jag hoppas ni alla har haft en fin jul och spenderat den med nära och kära. Jag har haft det underbart. Här ser ni lite av mina julklappar. Älskar varenda en. Men jag har sparat min absoluta favorit till sist. Man kan lätt säga att jag tappade hakan när jag öppnade den presenten. Så oväntat, trodde aldrig jag skulle få det. Oroa er inte, det dyker upp i bloggen under dagen. Men nu ska se om jag hittar något fint i stan.

 
 



God Jul!
Publicerat den

 
 
 
God jul på er alla fina läsare! Hoppas ni har en underbar dag med nära och kära. Uppdaterar bloggen Iimorgon! Kram, och ha en riktigt God jul.
 
 



.Drunk.
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
Ny kofta från H&M
 
Då är det bara en dag kvar till jul. Kommer bli så mysigt. Idag ska jag och min syster kolla igenom alla bra julfilmer. Men är det bara jag som saknar snön? Klagar när det finns och  klagar när det inte finns snö, haha klassiskt. Är ju så sugen på att åka skidor. Nååååväl, man kan inte få allt. Hoppas ni har en mysig kväll.