Outfit of the day
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 



Men's Fashion - casual
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vet att det klickar in en del killar på bloggen med så tänkte ägna ett mode inlägg till er. Tänkte börja med  att inspirera er lite med grunder som alltid är snyggt och alltid kommer att funka. Jag valde ut dessa bilderna från Adam Gallagher som enligt mig klär sig jäkligt snyggt. Just denna gången valde jag ganska enkla outfits som funkar till vardag.Ett bra tips är att investerna i en snygg skinnjacka, med en sådan kan det inte gå fel. Även vanliga t-shirts med och utan några tryck och vanliga svarta jeans är något som bör finnas i gardaroben. Nyckel till en snygg casual outfit är att hålla det väldigt enkelt. Ansträng dig inte för mycket, alltså använd inte mer än 3 accessoarer åt gången eller mer än 3 färger. Klocka är en accessoar som alltid funkar, och mitt råd skulle vara att lägga ner en lite större slant på en klassisk klocka. Den kommer du alltid kunna använda och klocka bär man inte längre för att kolla tiden utan det är en "fashion statement." Vill också dela med mig av en bra sak att alltid ha i tanken, "less is more." Det behöver inte betyda att det är tråkigt, utan att det är stilrent.
 
 
Jag hoppas att jag har inspirerat er killar och kommit med goda råd som kan användas.
För att kolla på lite fler outfits utav Adam Gallagher så finns det på hans lookbook profil och blogg.



Last Night
Publicerat den

 
 
Får bli ett sent  och kort inlägg om igårkväll. Hängde med tjejerna och åt mat, äter alltid så god mat när vi är hos Ghia så det är helt sanslöst.Så gott!  Myste, snackade om allt mellan himmel och jord och kollade på lite film hann vi också med. Så underbart skönt med lov så man kan göra lite vad man vill om dagarna. 



Through the eye of the storm
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Brunch
Publicerat den

 
  
 
 
 
 
Godmorogn! Eller ja kanske lite sent för det nu, haha! Eftersom det är lov nu så vaknar både jag och min syster så sent så vi bestämde oss för att göra en enkel brunch till frukost/lucnh idag. Ja såklart var det ju jag som fick sätta igång och göra allt medans hon väntar på att allt ska vara klart, livsnjutaren liksom. Men får tvinga henne att ta hand om disken sen,hehe. Nej men jag lyckades ganska bra med pannkakor, banan, stekta ägg, baguette, sallad  osv. Jäkla gott var det med så vi åt ganska mycket vilket betyder att jag slipper laga  någon lunch idag (yes!) Ska aldelles snart ut och fota lite till bloggen, är ju så fint väder nu efter stormen. Senare ikväll ska jag hänga med tjejerna och äta lite middag, ska bli så härligt. Så det lär dyka upp fler mat bilder i bloggen idag, haha!
 
 
 
 



Lookbook Inspiration
Publicerat den

Planerade på att gå ut och fota en outfit idag, men tyvärr så blev vädret så pass dåligt att jag fick strunta i det. Får bli imorogn istället, hopppas jag! Men jag tänker ändå bjuda på lite outfits idag. Jag brukar klicka in på lookbook ibland när jag verkligen inte vet vad jag ska ta på mig. Brukar ju finnas massa snygga outfits där för både killar och tjejer som man kan inspireras av. Och här kommer min absoluta favorit, Jennifer Grace från Kalifornien. Asså denna människan klär sig så snyggt! Hon har en sådan fin stil att jag vill äga hennes gardabrob, utan tvekan! För att komma till hennes lookbook profil så kan ni klicka HÄR