henna
Publicerat den

 
 
Jag och både min syster hade henna tatueringar när vi var i Dubai. Och naturligt nog så förvinner dom efter 10 dagar. Gud vad jag saknar min! Så jag kollade runt lite på internet och blev så galet inspirerad. Så jag tog en svart penna och började rita lite på min systers hand. Blev så nöjd! Extremt roligt med. Ska verkligen fundera en extra gång om jag ska köpa lite henna verktyg så kan jag pyssla lite med det.



Burj khalifa Outfit
Publicerat den

 
 
 
 
 
Här kommer lite bilder när vi var utanför Burj khalifa. Mäktig känsla
 
Sist jag bloggade om Dubai var det när vi besökte Burj Khalifa. Ja nu kommer det komma inlägg om vad resten utav den kvällen innehöll. Så först tänker jag visa lite bilder på Outfiten som var väldigt enkel.
 
Idag så ska jag träffa mina efterlängtade tjejer som jag inte träffat på ett tag. Sen ska vi vidare för att fira min vän Agnes som har fyllt 18! Kommer bli så galet kul.
 
 



tony&guy
Publicerat den

 
 
Väldigt bra torr schampo från TONI&GUY
 
Hejsan! Det blir ett lite sent inlägg idag. Men vi har haft sånt problem med internet de senaste dagarna så jag har inte lyckats blogga. Men nu verkar allt funka som det ska så inläggen kommer rulla på. Jaa mina vänner, måste tipsa er om denna mirakel produkt. Mitt hår ser bra ut i max 2 dagar och sen måste jag verkligen tvätta det. Men ibland hinner man inte, eller försovit säg och inte hinner duscha på morgonen. Då brukar jag anväda detta torr schampo. Den funkar så galet bra, och luktar nästan ännu bättre. Håret blir så frächt på mindre än 1 minut. Bland det bästa jag provat. Så tänkte tipsa er lite. Jag hoppas ni får någon nytta av det.



Outfit
Publicerat den

 
Dubai Outfit

Jag brukar oftast bära svart och vitt, men piffade till denna outfit med lite färg. Väldigt nöjd måste jag säga.

Igår tog jag tag i livet och sprang! Det var soligt ute så jag övertalade mig själv. Det var så skönt att springa, i drygt 15 min. Sen kom jag ihåg varför jag slutade springa med jämna mellanrum haha. Jobbigt med andra ord. Men det är så det ska va dock. Jag är inte en såndär människa som är beroende utav träning. Men jag önskar verkligen att jag var det, haha. Skulle vara så skönt att slippa övertala mig själv hela tiden.  Ska verkligen bita ihop och springa oftare. ( Hoppas det blir av också )
 



strax över 100kr
Publicerat den

 
1. HÄR | 2. HÄR | 3. HÄR | 4. HÄR | 5. HÄR | 6.HÄR | 7.HÄR | 8. HÄR 
 
Äntligen börjar man märka att våren är påväg, och enligt mig den bästa tiden på året. Man kan äntligen klä sig snyggt med skin jacka, slitna jeans snygga väskor ja allt. Så jag har varit flitig och satt ihop ett vår inspirerat collage med dö snygga kläder. Leopard mönster bara måste bäras i vår, samt boyfriend jeans. Dessa kläderna är inte bara snygga utan kostar lite över 100 lappen. Om ni inte tror mig så borde ni kolla.



-
Publicerat den

 
 
 
Sen frukost idag igen, haha vad ska man göra när man älskar att vara seg på morgonen med att älsa bloggar, drika kaffe och chilla. Men nu har jag äntligen fått lite fart i mig. Har lite grejer jag måste ta hand om här hemma innan jag börjar fixa mig. Jag ska nämligen till Simons stuga i Åhus,  ska hänga där över helgen med hans familj. Kommer bli super mysigt, ska ta med kameran så det blir uppdateringar. nu måste jag verkligen lämna datan, men vi hörs senare. Kram