Måste läsas!
Publicerat den

Nu är äntligen dagen kommen då jag kan berätta dessa sjukt bra nyhterna. Jag har knappt kunnat vänta, det har tagit sin tid vilket är helt normalt för en sådan sak. Men jag har inget tålamod haha, men nu är dagen här. Det är alltså såhär att jag lämnar blogg.se, det har varit så kul att blogga här och bloggen har fått en möjlighet att växa. Nu undrar ni säkert var jag ska ta vägen. Jag har offecielt blivit en premium bloggare hos bloggerfy, så det är där ni kommer hitta mig framöver. Dom har gett mig tillgång till en egen domän, så nu söker ni på dorablidovic.se för att hitta bloggen. Jag ser verkligen ifram emot detta, bloggandet har tagits till en mer seriös nivå då jag faktiskt får betalt för att göra det. Hur grymt är inte det? (Dessutom  har  dom gjort ett väldigt bra jobb med bloggdesignen, eftersom den liknar denna på priken.)
 
Inte nog med den nyheten så är TRIANGL min nya sponsor. Vilket jag fortfarande inte riktigt kan smälta. Allt detta och mer kan ni läsa på den nya bloggen.
Direktlänk till min nya blogg finns HÄR.
 
 



-
Publicerat den

 
Ja mina vänner, nu börjar det hända massor med bloggen. Finns så sjukt bra nyheter som jag snart tänker dela med mig om. Just nu är det mycket mail hit och dit för att få ihop det sista. Som ni ser på bilden så är det TRIANGL och bloggerfy som är med, intressant va? Kan det möjligtvis vara så att bloggen skaffat sig en till sponsor? Bloggerfy har också intressanta saker att erbjuda. Som sagt det är väldigt böktigt och stressigt just nu för allt ska bli klart så jag äntligen kan berätta det för er. Men jag jobbar så hårt och resultatet kommer att överraska er, tro mig. Detta vill ni inte missa!



-
Publicerat den

 
 
 
 
| SDLR HANDVÄSKA LYCKE BLACK | ADAX HANDVÄSKA MILA BLACK | SDLR PLÅNBOK NAEVDAL BLACK |

Tänkte visa er denna hemida som heter Loveofbrands.com  har ett stort utbud utav designer väskor, plånböcker, mobilfodral bland annat. Jag tittade in på hemsidan och såg några fina väskor som jag gärna skulle ha till våren. Speciellt en fin plånbok, som har blivit en väldigt viktig accessoar den senaste tiden.Som funkar utmärkt som en present till killar. Jag plockade fram mina favoriter från hemsidan och satt ihop det till ett fint collage.Som ni ser så innehåller hemsidan väldigt populära märken som Tiger of Sweden som man aldrig tröttnar på, ADAX, RE:,Spikes &Sparrow och massa andra. Det är alltså väldig hög kvalitet på produkterna. Vilker är vädligt viktigt för mig när jag handlar bla väskor. Se till att du hittar en fin väska som kanske kostar några hundralappar mer, men det brukar alltid löna sig. Väskor som man använder varje dag kommer att slitas mycket i vardagen. Se till att köpa en som håller. Rekomenderar Loveofbrands i den fronten.
 
Inte nog med det, det är alltid fri frakt och levereras inom 1-3 arbetsdagar vilket är hur bra som helst. Tycker ni ska klicka in på mina favoriter eller hitta en egen.



in love
Publicerat den

 
 
 
DinSko 
 
Är helt nerkärd i dessa skorna. Påminner mig väldigt mycket om Nike run som man ständigt ser på we heart it. Hittade dock dessa i stan och tänkte ja varför inte. Älskar färgen! Gud vad jag kommer använda dessa. Är lite förvånad att dom fanns inne på dinsko, inte handlat där på många år.



trouble
Publicerat den

 
 
Tidigt blogg inlägg för att vara mig? Haha ja en aning. Gick nämligen hem från skolan för jag kände mig kraslig så nu sitter jag här och bloggar, redigerar bilder och dränker mig i te. Enligt min mamma, ocn nästan alla från kroatien. Så botar te allt, det finns nämligen en sorts te för allt. Har du ont i magen dricker du en sort och har du ont i halsen dricker du en annan osv. Tro inte det där domdär lipton cupcake  du ska dricka, det är dom mindre goda du ska dricka. Ju äckligare desto bättre? Ja det kan diskuteras. Men men, jag har inget val här hemma utan får helt enkelt svepa ner det, sjukt nog så funkar det ganska bra. Hade varit roligt att göra ett hälso inlägg med vilket te som botar vad. Eller börjar jag låta som en tant nu? Haha, hur som helst, jag jobbar på att må lite bättre. Jag hoppas allt är bra med er!



Burj khalifa by night
Publicerat den

 
 
 
 
 
Här kommer bilderna från ikvällen då vi besökte Burj Khalifa. Där finns ju en stor konstgjord "sjö" där det blir helt fantastiska fontän shower varje halvtimme. Magiskt med andra ord. Och mäktigt, man får verkligen rysningar i hela kroppen. Vi satt i en vädligt vacker arabisk resturang och bara njöt. Fick dendär känslan " detta händer bara i filmer"  igen. I Dubai får man känna på den känslan minst 5 gånger. Helt otroligt.