Måste läsas!
Publicerat den

Nu är äntligen dagen kommen då jag kan berätta dessa sjukt bra nyhterna. Jag har knappt kunnat vänta, det har tagit sin tid vilket är helt normalt för en sådan sak. Men jag har inget tålamod haha, men nu är dagen här. Det är alltså såhär att jag lämnar blogg.se, det har varit så kul att blogga här och bloggen har fått en möjlighet att växa. Nu undrar ni säkert var jag ska ta vägen. Jag har offecielt blivit en premium bloggare hos bloggerfy, så det är där ni kommer hitta mig framöver. Dom har gett mig tillgång till en egen domän, så nu söker ni på dorablidovic.se för att hitta bloggen. Jag ser verkligen ifram emot detta, bloggandet har tagits till en mer seriös nivå då jag faktiskt får betalt för att göra det. Hur grymt är inte det? (Dessutom  har  dom gjort ett väldigt bra jobb med bloggdesignen, eftersom den liknar denna på priken.)
 
Inte nog med den nyheten så är TRIANGL min nya sponsor. Vilket jag fortfarande inte riktigt kan smälta. Allt detta och mer kan ni läsa på den nya bloggen.
Direktlänk till min nya blogg finns HÄR.
 
 



TamiS

Vad kul,grattis. Det var trevligt att höra att någon från mina trakter har lyckats inom bloggandet :) Var bara tvungen att kommentera :)Lycka till

Svar: Tusen tack du! Blir så glad utav din kommentar, det värmer om hjärtat:) kram på Dig!
Dora Blidovic



URL: http://weddingbelle.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo