New in
Publicerat den

Nytt från Zara. Passar både till fest och vardag vilket är ett stort plus. Fint och stilent med en fina pärlor som detalj. Det gillas!



Malmö
Publicerat den

 Ja igår var det absolut en bra dag kan jag säga. Åkte direkt till Malmö med skolan för att gå på en foto utställning. Ja efter det så slapp vi dra tillbaka till skolan utan vi fick va kvar i malmö. Så skönt! Så vi gick runt på Malmös alla torg och hade det fint. Shoppade såklart och tog en fika på Espresso House uteservering. Tror det blir vår sista fika på en uteservering för i år. Hemskt att tänka så men det är som det är. Vädret var på vår sida så det var hur härligt som helst. Sånna här Fredagar skulle jag kunna vänja mig vid, haha!
 



Tortilla Pizza
Publicerat den


Pizza på 10 minuter. Hur enkelt som helst. Bläddrade runt på we heart it och såg att någon hade tagit ett tortilla bröd och använd det som grunden till en pizza. Hur smart är inte det? Fan blir sur på mig själv att jag inte kom på det tidigare, haha! Så beslöt mig att göra en till lunch idag. Gick jätte snabbt att göra och smakade hur bra som helst. Kanske inte det nyttigaste som finns men helt klart nyttigare än en vanlig medelstor pizza, om man ska se det från den ljusa sidan.



Notion 1.3
Publicerat den

Wow, säger jag bara! Gud vad överraskad jag blev utav Nellys nya Notion 1.3 kollektion. Aldrig shoppat på Nelly men det ska det bli ändring på. Valde ut mina favorit looks, och är ganska säker på att jag lär klicka hem en del. Himmla snyggt asså.



Kesella
Publicerat den

Kesella all the way. Okej naturell är ingen höjdare att äta, men när man blandar det med varma hallon. Det, mina läsare DET är underbart. Nyttigt dessutom. Hur äter ni er kesella, dela gärna med er!



Black Magic Woman
Publicerat den

När jag snoozar alldeles för länge på morgonen och inte har något alls att ta på mig så slänger jag oftast på mig något helsvart. Funkar alltid lika bra, och det kan aldrig gå fel med svart. Mixa gärna olika material utav svart. Kan ju som sagt aldrig gå fel.