Ricin Olja
Publicerat den


Har på sistone funderat på att låta håret växa sådär fint och långt igen. Och när jag bestämmer mig för något så vill jag ha det nu direkt, har alltså inget tålamod what so ever. Så jag har börjat kolla runt lite och sett att Ricin Olja får håret att växa som ogräs. Nu finns det vissa som säger att det funkar och vissa säger att det är totalt värdelöst. Vilka ska man lyssna på? Det finns iallafall att köpa på apoteket för 70kr. Jag är ganska nyfiken på att testa,men på andra sidan känns det dumt att köpa något som kanske inte alls funkar. Ilandsproblem asså, nej men har ni testat så får ni gärna slänga in en kommentar om vad ni tycker.



Sleep
Publicerat den

 
Godmorgon! Jag ligger här hemma och tycker i mig pencillin,te och ipren. Hoppas att ni har haft en bättre morogn,haha. Jag har inte hunnit med så mycket mer idag, har krypit ner i sängen och kollat på The big bang theory. Fy fasen vad kul det är! Har blivit helt beroende. Kommer kolla igenom alla säsonger och sedan undra vad jag ska göra med mitt liv haha! Tills dess så ska jag skratta mig igenom varenda avsnitt. Kram på er sålänge.

Visst är tekoppen fin? Finns att köpa på Indiska.



Yoga
Publicerat den

Hoppas att allt är bra med mina fina läsare? Tyvärr så har jag sprungit på halsfluss,ööh! Det är det absolut värsta jag vet. Men det betyder att jag lär ligga hemma om dagarna så bloggen lär ju ständigt vara uppdaterad, bra va? Gud ja, gick på mitt absolut första yoga pass igår. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än, man bara...andas? Haha nej yoga är så mycket mer än så och om jag ska vara ärlig så är det ganska tufft. Fanns flera stunder då jag föll omkull för man ska hålla vissa poser i en evighet. Det var verkligen en kul grej att prova och jag lär nog gå på några pass lite då och då. Tänkte även tipsa om VS yoga pants/trosor. Jag äger ett par och måste säga att det finns inget bekvämare.

Fick låna yoga bilden från we heart it, tror inte folk hade blivit så glada om jag tog fram kameran och fotade under passet,haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Crying
Publicerat den


 
 
 
 
 



Photoshoot
Publicerat den

Är såå glad att jag har valt foto! Idag så skulle vi foto några enstaka bilder till ett skol projekt. Vad vi gjorde resten utav lektionen? Jo vi var i studion och hade en photoshoot, haha! Höjde musiken till det maximala och roade oss. Inte illa va?


 
 
 
 



Dream catcher
Publicerat den


Glömde visa er min nya drömfångare! Åhh ni anar inte hur länge jag har velat ha en, så min kära mamma bestämde sig för att överraska mig. Älskar den!