-
Publicerat den

 
 
 
 
| SDLR HANDVÄSKA LYCKE BLACK | ADAX HANDVÄSKA MILA BLACK | SDLR PLÅNBOK NAEVDAL BLACK |

Tänkte visa er denna hemida som heter Loveofbrands.com  har ett stort utbud utav designer väskor, plånböcker, mobilfodral bland annat. Jag tittade in på hemsidan och såg några fina väskor som jag gärna skulle ha till våren. Speciellt en fin plånbok, som har blivit en väldigt viktig accessoar den senaste tiden.Som funkar utmärkt som en present till killar. Jag plockade fram mina favoriter från hemsidan och satt ihop det till ett fint collage.Som ni ser så innehåller hemsidan väldigt populära märken som Tiger of Sweden som man aldrig tröttnar på, ADAX, RE:,Spikes &Sparrow och massa andra. Det är alltså väldig hög kvalitet på produkterna. Vilker är vädligt viktigt för mig när jag handlar bla väskor. Se till att du hittar en fin väska som kanske kostar några hundralappar mer, men det brukar alltid löna sig. Väskor som man använder varje dag kommer att slitas mycket i vardagen. Se till att köpa en som håller. Rekomenderar Loveofbrands i den fronten.
 
Inte nog med det, det är alltid fri frakt och levereras inom 1-3 arbetsdagar vilket är hur bra som helst. Tycker ni ska klicka in på mina favoriter eller hitta en egen.



Isabella - ägare av Bella Capelli

Hej Dora! Vi såg att du var intresserad av att samarbeta med oss. Mejla statistik bild och skriv gärna lite om dig och din blogg. Vi hörs på mejlen, kram! [email protected]



URL: http://Bellacapelli.tictail.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo