Spring 2015
Publicerat den

 
Detta är mitt gymnasiearbete och jag skulle uppskatta om detta inte kopieras utan mitt tillstånd! 
 
Jag jobbar ju som sagt med en modebok som mitt gymnasiearbete, så tänkte visa er en lite smygtitt.  Detta är alltså ett utav de flera upplägg som jag har gjort för boken, denna handlar just om våren 2015! Trender kommer och går det vet vi alla, vi det dessutom att vitt är en färg som alltid är superpolulär under vår/sommaren. Men nu i vår kommer blått och beige synas mer och mer. Jag älskar dessa ljusa nyanserna, baby blue is the way to go!
 



Albina

Hej Dora! Jag tänkte bara fråga dig om du har hittat tillräckligt med personer för när du ska fota streetstyle? Jag och min kompis skulle gärna vilja vara med men det var ett tag sen så det kanske är försent? Kram!

Svar: Hej fina du! Tyvärr är det för sent för detta, men jag uppskattar verkligen att du och dina vänner ville vara med. Kanske någon annan gång, kram på dig :)
Dora Blidovic



URL:


Albina

Hej Dora! Är det försent att anmäla sig till streetstyle-fotograferingen du skulle ha till ditt gymnasiearbete? Jag & min kompis vill nämligen vara med, men det var ju ett tag sen så tänkte att det kanske är försent! Kram :)



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo