Svar på tal
Publicerat den

Hej mina vänner! Jag känner att det är dags att jag skriver ner mina tankar angående bloggen. Ni som har följt min blogg sedan lite längre  tid tillbaka vet att jag med jämna mellanrum ändrar bloggens utseende eftersom jag vill att den ska vara vacker att titta på samt ha bra funktioner som funkar som de ska. Bloggens design är en stor anledning varför  nya läsare stannar på bloggen och läser dina inlägg. Blogg.se är som ett tryggt ställe för mig att att blogga på eftersom jag vet hur man kodar och hur man kan förändra bloggens utseende.
 
Jag har ju gjort ett bloggbyte från blogg.se till en egen domän på wordpress som är brunden till bloggerfy. Tanken var att bloggen skulle utvecklas mer på wordpress, men jag känner att det verkligen inte har blivit så. Jag har aldrig riktigt varit nöjd med att blogga på wordpress, dessutom kan man inte förändra bloggen hur man vill utan det finns bara en mall som vi alla på bloggerfy måste följa, vilket innebär att nästan alla bloggar ser likadana ut. Dessutom tar det en evighet för bilderna att laddas upp på bloggen, vilket driver mig och mina läsare galna! Så kan det ju inte vara, tanken var att bloggen skulle bli bättre men det har bara resulterat med att jag har tappat lusten till att blogga eftersom jag aldrig varit nöjd med bytet till wordpress. Så nu har jag gjort en ny design till min gamla blogg dorablidovic.blogg.se, som jag tycker är personlig och funktionell. Jag kommer börja blogga där igen och se om det känns bättre. Jag kommer inte ta bort den andra utan ta en paus från den ett tag. 
 
Berätta gärna vilken blogg ni föredrar mest ( blogg.se) eller (wordpress) Så för tillfället kommer jag att blogga på dorablidovic.blogg.se!
 
 
 



Alexandra

Hej, jag är utbildar mig till PT och arbetar som hälsocoach på hälsoföretaget herbalife och säljer just nu skräddarsydda kostscheman och träningscheman för 250kr (ord pris. 500 kr) passa på! Kontakta mig för mer information.



URL: http://balanescu.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo