Framtidsplaner
Publicerat den

 

Jag minns hur jag ropade under tolvslaget på nyårsafton ” vem vill gå i ettan nu, ingen, ingen” och hade inga bekymmer eller stora planer på var jag ska ta vägen efter studenten, som säkert många andra. Jag har tänk på det med aldrig gjort några stora beslut runt det.  Men om jag känner mig rätt så vill jag verkligen resa och se världen lika mycket som att bo hemma och leva säkert. Jag är rädd att flytta till Göteborg på egen hand med samtidigt vill jag resa jorden runt, haha. Jag har nu under lovet satt mig ner och börjat planera lite och se vad jag ska göra med min framtid och livet mitt. Så dök det upp en skola där man kan studera fotografi och¨journalism  genom IBS, helt perekt för mig! När jag såg var det var någonstans blev jag överlycklig och vettskrämd på en och samam gång, Santa Barbara USA. Det lockar mig mer än något annat jag sett, jag blev helt fylld med adrenalin. Jag vill detta mer något annat just nu, men samtidigt är jag vettskrämd för det. Självklart är det mycket enklare att studera i Sverige, men jag tänker att jag vill göra något mer med mitt liv. Jag vill kunna se tillbaka på mitt liv och kunna vara stolt över de resor och chanser jag tagit. Jag är en sådan person som älskar att drömma mig bort och tro att allt är möjligt bara man vill det,  och därför skulle jag aldrig kunna nöja mig med ett 9 till 5 jobb, jag vill vara där allt händer och hoppas att jag är på rätt ställe under rätt tidpunk, i landet där allt är möjligt.

Att studerna i en vacker stad, träffa nya människor, se vackra nya ställen och skaffa viktiga kontakter är det jag strävar efter. Om jag ska lyckas som fotograf är det precis vad jag behöver. Jag ser inte mig som den fotografen som öppnar en studio och fotar bebisar och bröllop.Utan jag vill fota Gran canyon  ena dagen och sitta på första raden under Paris fashion week nästa dagen. Santa Barbara city college känns så himla rätt för mig, kanske inte just nu, men om några år. Och det kanske är bra att vara lite rädd för att ta riskabla chanser och tänka utanför ramarna, tar man en sådan chans visar man att man verkligen vill något så mycket att man övervinner sin egna rädslor för att nå det. Och jag tror att min passion för fotografi och mina framtids drömmar är starka nog för att jag ska våga ta en sådan chans. Dock så måste jag planera hur jag ska få tag på 109 800kr för att kunna läsa där under ett år, får leta efter några sponsorer redan nu haha. Men vill man något så finns det olika vägar att nå det, Santa Barbara city college Im coming for you!

Om ni känner någon eller själva har studerat utomlands med IBS så berätta gärna, skulle uppskatta att höra varenda histora om era motgångar och framgångar, fördelar och nackdelar med att studera utomlands







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo