Desert Safari
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En utav mina favorit uppleverser i Dubai måste vara Safarin. Vi blev hämtade utav en jeep vid vår hotell och då började det hela. Det tog oss en 30min att komma till öknen. Där väntade 10 andra stycken bilar på oss från andra hotell. När vi sedan tillsammans med de andra bilarna började köra på sanden, uuf vilken upplevelse! Vår chafför satt på house musik på högsta nivån medans vi flög fram. Skrek och skrattade gjorde vi en del måste jag säga,haha. Det finns ju höga sand "kullar" och stup som man kör igenom,uppför och ibland glider ner för. Galet med andra ord. Jag satt i mitten och jag fick hålla mig i ställnigen som var inbyggd i bilen. Medans adrenalinet pumpade ut i blodet.
 
När vi sedan kom till vårt ställe så fick man rida på kameler, vilket var hur mysigt som helst. Blev sugen på att investera i en kamel, hade varit en bra sovenir. Sedan hade de gjort en liten scen med massa mattor och låga bord brevid. Sedan fanns det lite roliga aktiviteter runt omkring som man kunde underhålla sig med. Vi fick fotas abaya ( den typiska klädsen för arabiska kvinnor), vi skaffade oss henna tatueringar och rökte vattenpipa. Mina föräldrar röker inte och har aldrig gjort, men efter lite tjat så gick dom med på att röka en meters lång vattenpipa haha. What happens in Dubai stays in Dubai?
 
Sedan var det dags för mat, vi fick en förrätt och annat från grillen. Hur god mat som helst. Älskar arabisk mat! Är ni i Dubai så måste jag verkligen att tipsa er att äta i de Arabiska resturangerna och skippa de Italienska för en gångs skull. Efter måltiden var det magdans och andra uppträdanden. Och åkte en minst lika vild resa tillbaka till hotellet. Nu har jag kortfattat beskrivit en utav mina absolut favoritdagar i Dubai. Safari i öknen, lägg det på minnet.
 
 
 



Fille

Ser helt underbart ut!!



URL:


Sohejla

Vad fin Aztec klänning!

Svar: Tack så mycket! :)
Dora Blidovic



URL: http://sohejla.blogg.se


Sara

vilken storlek har du i din?

Svar: om du tänker på aztek klänningen, så finns den bara i one size.
Dora Blidovic



URL:


Sara

nej jackan :)

Svar: Jaha oj, jag har S i den! :)
Dora Blidovic



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo